Poštovani predstavnici medija,

Sveučilište u Rijeci poziva vas na

OTVARANJE RADIONICE

Institucijsko istraživanje i učinkovitost institucije

koje će biti održano u utorak, 23. veljače 2016. u 9 sati u prostoriji O-027 u prizemlju zgrade sveučilišnih Odjela, Kampus Sveučilišta u Rijeci, Ulica Radmile Matejčić 2.

Sveučilište u Rijeci organizira trodnevnu radionicu „Institucijsko istraživanje i učinkovitost institucije“ u sklopu projekta Unapređivanje postupka vrednovanja programa Sveučilišta u Rijeci (UNAPRORI) i Inicijative u visokom obrazovanju za jugoistočnu Europu (Higher Education Initiative for Southeastern Europe – HEISEE), uz partnerstvo Instituta za društvena istraživanja u Zagrebu, Centra za istraživanje i razvoj obrazovanja (CIRO) te Instituta za visoko obrazovanje Sveučilišta u Georgiji (Institute of Higher Education, University of Georgia). Cilj radionice obraditi je jednu od ključnih tema strateškog upravljanja u visokom obrazovanju, koja je obuhvaćena i kurikulumom planiranog specijalističkog programa o upravljanju u visokom obrazovanju.

Sudionike će, uz rektora dr. sr. Peru Lučina, pozdraviti i ministar znanosti, obrazovanja i sporta dr. sc. Predrag Šustar.

Zahvaljujemo na odzivu i medijskom praćenju.

Za dodatna pitanja i informacije molimo da se obratite gđi Ani Tomaško Obradović, prof. iz Organizacijskog odbora radionice na e-adresu: ana.tomasko@uniri.hr.

Srdačan pozdrav,

Neven Protić, mag. nov.
stručni suradnik za odnose s javnošću

Materijali: